Доставка

  • Доставка и заплащане на книгите

 Книгите се доставят чрез куриерска фирма „Еконт“.Без минимална сума за поръчка.  Куриерска  пратка с Еконт до всички населени места в България (ТАРИФА)

  • До поискване (От офис на еконт)

При поръчка:
до 25 лв. – 3.60лв. доставка
над 25 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!  Най удобния офис може а проверите от ТУК

  • До адрес (Адрес избран от вас)

При поръчка:
до 30лв. – 4.50лв. доставка

над 30 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!! 

  • Плащане при доставка (наложен платеж):

Цената е цената на поръчаните от вас книги + фиксирана цена за доставка, чрез куриерска фирма Еконт. Ако желаете покупката да и се достави с избран от вас куриер – то в полето коментари към вашата покупка посочете името на куриера. Или се свържете с нас: Контакти

  •  За поръчки от чужбина

Цената на пратката е цената на поръчаните книги + разходите за доставка, които се поемат от вас, купувача.След като направите поръчката си ще получите детайлна поща с алтернативни цени за доставка чрез куриери.Плаща се предварително. Книгите изпращаме веднага след уточняване начина за доставка   и получаване на плащането.  

  • Срокове за доставка

 До седем работни дни от получаването на потвърждението за покупка.Поръчките се изпълняват по реда на тяхното пристигане от 9 до 19.00 часа и се се изпращат до 24 часа след получаване на потвърждението на покупката. Веднага щом изпълним вашата поръчка и я изпратим по пощата или по куриер, то вие по е-мейл ще получите съобщение, че статусът на вашата поръчка е преминала изпълнява се.От там според сроковете за доставка Български пощи и куриерите тя ще пристигни след около ден/два работни дни. Ако е чрез куриер, ще получите известие по телефона. Ако е чрез Български пощи, ще получите известие по пощата. 

  • Гаранция на книгите

Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получената стока, според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 7 дневен срок от датата на получаването, при условие, че бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана. В такъв случай изпратете информация как да ви върнем парите.